Járműjavítás

Fejlett technológiai gépparkunknak köszönhetően a kombinált szalagszerű és álláshelyes javítás során, akár 35-40 járművön történhet egyidejű munkavégzés.

A műszaki, technikai felkészültségünk lehetővé teszi a szemcseszórásos felülettisztító eljárás végrehajtását is, ráadásul a modern és nagy kapacitású fényezőnkben kiemelkedő minőségű és a jelenlegi műszaki elvárásoknak megfelelő haszonjármű fényezési munkákat végzünk el.

A Járműjavító Üzemünk teljes kihasználtság mellett, évente akár 80-100 darab, különböző szintű, jármű javítására is alkalmas. Karbantartás jellegű, ciklus rend szerinti átvizsgálások, illetve nagyjavítás, felújítás és teljes jármű rekonstrukcióig rendelkezésre állunk ügyfeleink részére.

A javított járművek felölelik a fővárosban üzemeltetett valamennyi járműtípust. Társaságunk egyéb speciális járművek (oktató kocsik, hókotró mozdonyok, fogaskerekűk, siklók) és muzeális járművek javítását is vállalja. Ezenkívül számos, új beszerzésű vagy külföldi használt járművek BKK Zrt. arculatába illeszkedő külső és belső átalakítási munkáit is elvégzi.

A jó megközelíthetőség, a speciális mozgatási lehetőségek és helyi adottságok révén a BKV Vasúti Járműjavító Kft. fogadja a külföldi gyártóktól, szállítóktól érkező villamosokat. Itt történik felkészítésük a forgalomba állításra, valamint szükség esetén valamennyi ellenőrző mérlegelésük.

Kapcsolódó galéria