Bemutatkozás

A BKV Vasúti Járműjavító Kft. elsősorban vasúti járműjavítással, karbantartással, vasúti kötöttpályás járművek gyártásával foglalkozik. Mely tevékenység az évek során kiegészült vasúti kitérők gyártásával, trolibusz, autóbusz járművek javításával, honosításával és ezeknek a járműveknek az esztétikai felújításával.

Szervezeti felépítés

Ügyvezető: Herczeg József

Minőségpolitika

A BKV Vasúti Járműjavító Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság vezetése elkötelezett a minőséggel kapcsolatban és a megrendelések teljesítésénél a megbízható minőséget helyezi üzleti stratégiájának középpontjába. A megrendelők igényeinek mind magasabb szintű kielégítése érdekében legfontosabb cél a folyamatok állandó korszerűsítése, javítása, a minőséget befolyásoló belső szabályozások és a vállalatirányítási rendszer fejlesztése.

Duális képzés

A BKV Vasúti Járműjavító Kft. területén található a BKV Zrt. legnagyobb Tanműhelye. A tanműhely szervezésében jelenleg több mint 250 szakmunkástanuló duális gyakorlati képzése, valamint további közel 100 tanuló nyári gyakorlatának szervezése történik 14 szakmában.